0499 310202       info@h-f-a.nl

Zoeken op onze website


Notice: Only variables should be assigned by reference in /var/www/vhosts/h-f-a.nl/httpdocs/modules/mod_s5_live_search/mod_s5_live_search.php on line 130

Beste relatie van Het Financieel Adviesbureau,

In navolging van de maatregelen die het kabinet heeft aangekondigd, hebben wij besloten om alle afspraken op kantoor tot in ieder geval 1 mei 2020 te annuleren.

Wij gaan ons kantoor niet sluiten, maar willen door geen fysieke afspraken meer te hebben bijdragen aan het indammen van het Coronavirus.

Wij blijven gewoon telefonisch en per mail bereikbaar. Daarnaast bieden we de mogelijkheid aan om via videobellen een afspraak in te plannen voor een Hypotheekadvies, Verzekeringszaken of andere diensten.

Voor relaties waarbij de belastingaangifte nog niet is gedaan en die dat graag door ons willen laten verzorgen, blijft de mogelijkheid bestaan om de gegevens digitaal of in de brievenbus aan te leveren. Als je wil dat wij de aangifte voor 01 april naar de Belastingdienst versturen, ontvangen wij de gegevens uiterlijk 25 maart. Wij zorgen er dan voor dat de aangifte op tijd de deur uit is.